Professionele bouwmaterialen
Afwerking

Ook voor de afwerking van je gebouw beschikt Bouwmaterialen Van den Broeck over alle denkbare materialen. Zowel voor de binnen- en buitenafwerking als voor de aanleg rondom huis.

Spuitgipsen en sierpleisters

Spuitgipsen en sierpleisters

Van normale binnenbezetting (stucwerk) tot sierpleisters en krabpleisters. Op basis van mineralen of siliconen en in de meest uiteenlopende kleuren en structuren. Bij het maken van de juiste keuze kan je rekenen op onze expertise.

 

Gipskartonplaten ('Gyproc')

Gipskartonplaten ('Gyproc')

Als binnenafwerking bij een verbouwing, als zwevende vloer of plafond, of als eindlaag bij het isoleren van je zolder: gipskartonplaten komen overal van pas! Van den Broeck biedt een uitermate volledig aanbod, van standaard gipskarton tot platen met speciale eigenschappen, bijvoorbeeld qua vocht- en brandwerendheid. Ook de profielen voor de montage zijn bij ons verkrijgbaar, evenals diverse toebehoren.

 

Tuinklinkers en –tegels

Tuinklinkers en –tegels

Ook de ruimte rondom huis ontsnapt niet aan onze aandacht, getuige het uitgebreide aanbod aan bestratingsmaterialen: betonklinkers, kleiklinkers, terrastegels, natuurstenen, palissades, hofboorden, grondkeringen, bloembakken en tuinmuren in beton.

 
Levering aan huis

Afwerking