Professionele bouwmaterialen
Gereedschappen

Betrouwbaar, stevig en met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: het assortiment gereedschappen van Bouwmaterialen Van den Broeck gooit hoge ogen bij zowel particulieren als professionals. Spring gerust eens binnen voor een overzicht. Dankzij onze deskundige uitleg en technische documentatie maak je gegarandeerd de juiste keuze, voor jarenlang gebruiksgenot!

Handgereedschappen

Truwelen, voegijzers, spades, beitels, hamers, schroevendraaiers, zagen … Kortom: alle handgereedschappen die je nodig hebt om je bouwproject tot een goed einde te brengen vind je bij Van den Broeck in één overzichtelijke one-stop-shop!

Elektrische gereedschappen

Voor het grovere werk vinden professionals bij ons boorhamers, breekhamers en slijpschijven van het merk Spit. Dakdekkers grijpen dan weer naar de merken Paslode (nagelpistolen op gas) en Duo Fast (nagelpistolen op luchtdruk). Daarnaast voeren we ook de merken Bosch Blauw, Eibenstock (mixmachines) en PFT (spuitinstallaties voor stukadoors).

De particuliere (ver)bouwer vindt ongetwijfeld zijn gading in ons aanbod van Skil en Powerplus.

Met ons gespecialiseerd advies maken we het verschil. Wij stellen voor elke werf de meest geschikte gereedschappen voor. Zo gebeurt het dat professionals gebruikmaken van gereedschappen uit de particuliere lijn en vice versa.

Meetinstrumenten

Ontdek onze uiteenlopende oplossingen voor particulieren en bouwprofs. Van lijn- en rotatielasers tot niveaukijkers, vochtigheidsmeters en muur- en vloerscanners.

 
Levering aan huis

Gereedschappen