Professionele bouwmaterialen
Ruwbouw

Bouwmaterialen Van den Broeck heeft voor elke nieuwbouw of renovatie de meest geschikte bouwmaterialen in huis, op maat van elk project en voor elk budget. Van bio-ecologisch tot uiterst energie-efficiënt en economisch optimaal.

Werfinrichting

Werfinrichting

Efficiënt en veilig werken vereist een uitgekiende werfinrichting. Profiteer daarom van ons volledige aanbod aan ladders, steigers en werfhekken, werfsignalisatie, -verlichting, en –verwarming. Ook voor schragen, schoren en werfwagens kan je bij ons terecht. Net als voor werfcontainers, materiaalkoffers, werfkasten en individuele en collectieve valbeveiliging.

 

Bouwblokken

Bouwblokken

De draagstructuur vormt het hart van elk bouwproject. Wij bieden een volledig aanbod, van snelbouwstenen tot kalkzandstenen en cellenbetonblokken.

 

Metselmortel

Metselmortel

Goed metselwerk staat of valt met de mortel. Van den Broeck biedt hoogkwalitatieve mortel, betrouwbare silo's en het onovertroffen 'Wetmix'-mengsysteem. Voor het eerste gebruik op de werf, kan je rekenen op ondersteuning van onze eigen technische dienst.

 

Welfsels, prédallen, potten en balken

Wij bieden diverse merken, types en afmetingen, inclusief de sterkteberekening en het legplan. Daarvoor rekenen we op de expertise van de door ons geselecteerde leveranciers. Onze ervaren medewerkers verzorgen de plaatsing op de werf.

Metalen

Metalen

Op maat gebrande stalen draagbalken of leggers, betonijzers, betonnetten, muurwapening, catnics, L-ijzers, knip- en plooiwerk en beugels.

 

Gevelstenen

Gevelstenen

Niets heeft zo'n grote impact op het uitzicht van een bouwproject dan de keuze van de gevelsteen. Ga dus niet over één nacht ijs, maar bekijk het aanbod grondig en bezoek referentieprojecten. Tip voor een goede start: bezoek de uitgebreide toonzaal van Bouwmaterialen Van den Broeck. Bij ons vind je de meest uiteenlopende gevelstenen van toonaangevende merken.

 

Gevelbekleding

Naast gevelstenen, biedt Van den Broeck diverse andere gevelafwerkingsmaterialen, zoals pleister, houten bekleding, vezelcementplaten, pvc-platen en andere kunststofbekledingen. Telkens met aangepaste isolatie en systemen voor mechanische bevestiging en verlijming.


Dakpannen en leien

Dakpannen & leien

Ons aanbod aan dakbedekkingsmaterialen, inclusief toebehoren, is overweldigend. Bezoek daarom onze toonzaal vooraleer je een keuze maakt. Je ontdekt er het volledige gamma: pannen, leien, roofing, EPDM, zinken en koperen goten, schoorsteenkokers en dakvensters.

 

Isolatie

Isolatie

Degelijk isoleren is de eerste vereiste om het energieverbruik van een gebouw binnen de perken te houden. Bij Bouwmaterialen Van den Broeck vind je alles wat je nodig hebt voor onovertroffen, dak-, muur- en vloerisolatie. Inclusief alle toebehoren voor de plaatsing en een luchtdichte afwerking.

 

Riolering

Riolering

Buizen, bochten, vetafscheiders, toezichtputten, syfons, drainagebuizen. En dat van zowel BENOR-gekeurd pvc als polypropyleen. Kortom, alles wat je nodig hebt voor de aansluiting van je gebouw op het rioleringsnet. Inclusief het nodige technisch advies!

 

Waterzuivering

Als je woning niet kan worden aangesloten op het openbaar rioleringsnet, ben je verplicht om te investeren in een kleinschalige of individuele behandelingsinstallatie voor afvalwater (IBA). Geen nood, ook hiervoor heeft Van den Broeck alle producten en knowhow in huis.


Regenwaterrecuperatie en septische putten

Sinds enkele jaren is het verplicht om regenwater te recupereren voor nieuwe gebouwen. Wij bieden de meest uiteenlopende oplossingen voor elk bouwproject. Regenwaterreservoirs uit beton of pvc, rond of rechthoekig, van 1.000 tot 10.000 liter. Hetzelfde geldt voor onze voorraad septische putten. Alles is rechtstreeks uit voorraad leverbaar. Jouw beste garantie op een snelle levering!

 
Levering aan huis

Ruwbouw