Gevelbekleding met steenstrips

Terug naar Gevelbekleding

Isolatiesystemen

Isolatiesystemen

Bouwmaterialen Van den Broeck heeft twee isolatiesystemen die met steenstrips afgewerkt kunnen worden. Met enige handigheid zijn deze zelf te plaatsen, maar u kan uiteraard bij de aankoop rekenen op het deskundig advies van onze medewerkers.

ISO•FACADE

Met dit totaalsysteem van Nelissen isoleert en renoveert u uw woning in één beweging. U kiest uit een reeks isolatiepanelen van verschillende diktes die afgewerkt worden met steenstrips uit het ruime kleurenpalet van de baksteenfabrikant. Het praktische tand- en groefsysteem verzekert een perfect aansluitende isolatie zonder koudebruggen. Iso•facade is zo gebruiksvriendelijk dat het zowel door vakmannen als een doe-het-zelver geïnstalleerd kan worden.

E-board

Een efficiënte oplossing voor het isoleren en renoveren van uw gevel is E-Board. Het systeem bestaat uit een ecologische isolatieplaat die afgewerkt wordt met handgevormde steenstrips uit het gamma gevelstenen van Vandersanden. Met de E-Board ZERO creëert u een moderne look voor uw gevel zonder voegen. Het tand- en groefsysteem met haaklasverbinding laat toe de isolatieplaten gemakkelijk en snel te plaatsen. De horizontale richels en geribbelde platen zorgen dan weer voor een ideale hechting en rechte plaatsing van de steenstrips. E-Board is beschikbaar in verschillende diktes afhankelijk van de door u gewenste isolatiewaarde en kan door aannemers en handige doe-het-zelvers geplaatst worden.

 


Gevelbekleding met steenstrips