Gevelisolatie en buitenmuurisolatie

Terug naar Gevelbekleding

Nieuwbouw of renovatie?

Nieuwbouw of renovatie?

Vandaag is isoleren de boodschap! Bouwmaterialen Van den Broeck heeft dan ook een groot gamma aan isolatiemateriaal beschikbaar van de topmerken in de isolatiewereld.

Recticel Eurowall:
Deze isolatieplaat van polyurethaan (PUR) is voorzien van een vierzijdig tand-en groef kliksysteem waardoor de platen optimaal aansluiten. Eén zijde van de isolatieplaat is bekleed met reflecterend aluminium (voor de spouwzijde), de andere kant is cementbestendig. Daardoor kan het isolatiemateriaal rechtstreeks tegen de binnenmuur van de spouw aangebracht worden en extra dun isoleren!

Recticel Powerwall:
Voor de isolatie van uw buitenmuren is deze isolatieplaat op basis van Taufoam een geschikte oplossing. Dankzij de beperkte dikte en uitstekende isolatiewaarde neemt de plaat weinig plaats in en het unieke tand- en groefsysteem maakt energielekken zo goed als onmogelijk. Bovendien zijn zowel de plaat als haar aluminiumbekleding volledig waterbestendig: ze kan dus worden geplaatst tot op het niveau van het maaiveld zonder bijkomende waterdichte folie. Voor de afwerking kan u kiezen uit een waaier aan gevelafwerkingen.

Rockwool Rockfit 433 PLUS:
Een harde rotswolplaat die geschikt is voor thermische isolatie van gemetselde spouwmuren met gedeeltelijke of volledige spouwvulling en vliesgevels met open of gesloten voegen. In de dunnere diktes is de plaat eveneens geschikt als akoestische onderbreking in woningscheidende wanden.

Styrisol isolatie – XPS:
Deze hardschuimplaten in geel geëxtrudeerd polystyreenschuim met gesloten celstructuur worden voornamelijk gebruikt als thermische isolatie.

 


Gevelisolatie en buitenmuurisolatie