Tegels, klinkers, hout, zand & (sier)grind

In ons toonpark en toonzaal kan u kennismaken met een greep uit ons aanbod tegels & klinkers, zowel voor binnenshuis als buitenshuis.
En laten we vooral de basis niet vergeten: chape, stabilisé, beton kan u bij ons vinden. Ook de merken FIM, Weber, Knauf,... zijn goed vertegenwoordigd in ons assortiment.

Zelfplaatsers genieten ook nog eens van mooie kortingen (uitgezonderd op nettoprijzen). Onze afdelingsverantwoordelijken begeleiden u graag bij het kiezen van de vloer als bij het kiezen van de benodigde materialen om uw project tot een goed einde te brengen.
Niet alleen de beton uit onze eigen betoncentrale kan aan huis geleverd worden, ook al uw andere bestellingen. Vraag naar onze voorwaarden!

Vloeren

Voor binnenshuis

Tegels

Zowel voor vloeren als wanden kunnen wij u een groot gamma tegels aanbieden. Klassieke dessins, ultra modern, retro,... u kan ervoor bij ons terecht!
Wat dacht u van volgende merken? B-Stone, Osmose, Cerdomus, Rex, Viva Ceramica, Piemmegres, Savoia, Emil Ceramica, Portobello, Roca, Cerim, en nog vele andere.
Misschien verkiest u een mooie parketvloer? Met het merk Quick-Step® hebben we kwaliteit in huis! Ook laminaat kan u bij ons vinden van Quick-Step® en andere merken. De keuze is zeer groot!

Parket

Met het merk Quick-Step® in huis, weet u dat we garant staan voor kwaliteitsvolle producten. Voor zowel laminaat als echte parketvloeren kan u bij ons terecht.

Parket: Deze zijn samengestelde vloeren die bestaan uit massief hout en bedekt zijn met een beschermende afwerking.

De parketvloeren bestaan uit volgende lagen:

 • Afhankelijk van de gekozen parketvloer bestaat de afwerkingslaag uit:
 • - 7 lagen UV-geharde vernis op waterbasis
 • - 2 lagen hoogwaardige olie
 • - Een bovenlaag massief hout 2,5-3,2 mm.
 • - Een kernlaag bestaande uit sparrenhout, hevea of High Density Fibre
 • - Een ruglaag van fineer

Laminaat

Dit is een gelaagde vloer met als basis een watervaste, gelijmde HDF plaat. 

Alle Quick-Step® laminaatvloeren bestaan uit 4 verschillende lagen:

 • - Een transparante, slijtbestendige bovenlaag
 • - Een decorlaag
 • - Een uiterst duurzame, stabiele, vochtbestendige HDF-kernplaat
 • - Een tegenlaag die garandeert dat de plaat perfect evenwichtig is en niet zal kromtrekken of doorzakken.

Vinyl vloeren

Misschien een minder bekend product van Quick-Step® zijn de vinylvloeren.  

Deze Livyn vloeren van Quick-Step® bieden zeer veel voordelen. Zo is de vloer waterbestendig, geluidsdempend en voelt hij lekker warm en zacht aan.
De vloer bestaat uit 5 verschillende lagen:

 • - Een hoogperformante bovenlaag;
 • - Een zeer fijn gedrukte decoratieve vinyllaag;
 • - Een sterke, stootbestendige vinylkern;
 • - Een extra stabiliserende laag;
 • - Een bijzonder efficiënte stootbestendige ruglaag in vinyl. 

Voor buitenshuis

Wenst u een mooi terras aan te leggen? De ruimte rond het zwembad te betegelen? Een parking te verharden? De oprit te verfraaien?

U vindt alle materialen hiervoor bij Van den Broeck! Niet alleen is er ons grote tegel- en klinkerpark met een ruime keuze in betontegels, keramische tegels, natuursteen, beton- en kleiklinkers, composiet en hardhouten terrasplanken. We hebben tevens zand, grind en siergrind in huis. Wat denkt u van dolomiet, parelgrind, grijze en zwarte steenslag,porfier, lava, basalt, comblanchien en Versailles? Dit zowel in zakgoed als big bags en bulk. Ook vele toebehoren zoals grond- en worteldoek, grindmatten, stabilisé, putdeksels, voegsel, drainagematten, terrasdragers, muurkappen, gevelplinten, pallisades, boordstenen, Eco-lat®, keerwanden en goten,... hebben we in voorraad.


De merken van onze buitentegels zijn onder andere: Marlux, Ebema, Stone&Style, Coeck, Van de Moortel, Marshalls, Desta kleiklinkers, Terca, Vandersanden, Wienerberger kleiklinkers, De Saegher,...

 
VloerenVloerenVloerenVloerenVloerenVloeren