Nieuws & promoties

Quick-Step®: De perfecte vloer voor iedere kamer!

Quick-Step® vloeren zijn extreem veelzijdig, waardoor je ze in het hele huis kunt gebruiken. 

En dankzij het uitgebreide assortiment aan ontwerpen en stijlen - van klassiek tot trendy - kan het bijna niet anders dan dat er een Quick-Step® vloer is voor elke kamer in je huis.

VRAAG JE HOEVEELHEIDSKORTING! 


QUICK-STEP®: steeds een excellente keuze!

QUICK-STEP® IMPRESSIVE: Het meest WATERBESTENDIGE LAMINAATQuick-step® Impressive

De Quick-Step Impressive collectie van middelgrote laminaatvloeren zorgen voor een uitzonderlijk natuurlijk uitzicht en gevoel. Maar dat is nog niet alles: dankzij de unieke waterafstotende HydroSeal coating is Impressive laminaat niet alleen mooi, maar ook het meest waterbestendige laminaat ooit gemaakt.

 

QUICK-STEP® RIGID VINYL: De STERKSTE & ZACHTSTE VINYLVLOERQuick-step® Rigid Vinyl

Rigid vinylvloeren zijn een blijver. Zelfs wanneer je kinderen een volle kom tomatensoep op deze vloer laten vallen, blijft er geen deuk of vlek achter. Hun prachtige naturelle dessins zullen de tand des tijds gemakkelijk doorstaan. Het is zowel de sterkste als de zachtste vloer waarop je ooit zal lopen en er is zelfs GEEN OPPERVLAKTEVOORBEREIDING nodig.
 
 

QUICK-STEP® AUTHENTIEKE PARKETVLOEREN Quick-Step® parket

Ben je op zoek naar een warm en authentiek interieur? Niets dat zoveel natuurlijke charme heeft als echt hout. Parket van Quick-Step past binnen elke stijl en bezorgt je een leven lang plezier.

 
 
 
 
Quick-Step® LaminaatQuick-Step ImpressiveQuick-Step ParketQuick-Step parketQuick-Step® VinylQuick-Step Rigid vinylvloerLogo Quick-Step