Nieuws & promoties

Nieuw in ons gamma: Isotherm Sarking

Het kant-en-klaar sarking daksysteem waarmee het dak in één fase wordt opgebouwd en geïsoleerd is een alternatief voor traditionele sarking dakisolatie.

Het combineert 6 functies in één compleet daksysteem, namelijk de thermische isolatie, het onderdak, het dampscherm en de tengel- en panlatten. De combinatie van alle dakopbouwfasen in één zorgt voor een vlotte en efficiënte plaatsing. De plaatsingstijd is beperkt en elk dakvlak ligt snel terug dicht.

Met Isotherm® creëer je een zolderruimte waar het in alle seizoenen heerlijk vertoeven is: fris in de zomer en warm in de winter. Isotherm® sarking bewijst dat dakisolatie tegelijk duurzaam, kwalitatief, snel en eenvoudig te verwerken én prijsgunstig kan zijn. Het “easy-fixing” system in combinatie met het “joint-lock” systeem maakt van Isotherm® Max ook nog eens het meest veilige en efficiënte sarking
daksysteem.

Eens geïnstalleerd vormt Isotherm® een perfect ononderbroken isolatieschild, volledig winddicht en vrij van koudebruggen. Isotherm Max is een kant-en-klaar sarking daksysteem voor elk type dakpan.

 
Isotherm Sarking